Bara finanskris?


Foto: The Selby

Vart är världen på väg? ...läs det här!

Våldtäkter i Kongo. Är det så att vissa män fostras in i ett maktbegär som resulterar i galenskap? Förstår vi egentligen hur långt vi har kommit i vår utveckling i norr om man ser till vad som händer i Kongo? Det som händer i Afrika har hänt i Europa också, men det var länge sedan och vi verkar okunniga, för när vi läser om det tänker vi "det var då"eller är det så att vi förtränger det som är jobbigt?. Varför fortsätter våra liv som om ingenting har hänt?, händer det för mycket saker så att vi inte "orkar" att bry oss? Kan det vara så sjukt att mitt fråga stämmer?

Grekland, vad händer? Vad vill dom ha ut av det hela?

Bombay, behöver man vara rädd, kommer det någonsin sluta? Växer kriget eller krymper det?!

.....och vi oroar oss för om aktien står i 18,92 eller 18,97. Jag vet att vi lever i skilda världar men hur länge ska det behöva vara en ursäkt?

Kommentarer
Postat av: Heidi

Vettig synpunkt. Det märkliga är att det ska inte till så mycket skrap på ytan för att hitta liknande mönster här hemma trots att vi anser att vi kommit långt förbi barbari.Kram!

2008-12-10 @ 09:21:46
URL: http://heidisbetraktelser.blogspot.com
Postat av: Anonym

vi åker hem den 22;e dec :) dudå? nyår blir nog med syskonen:) Måste ses vid jul!? pöss

2008-12-10 @ 18:31:16
URL: http://josefinebjork.blogg.se/
Postat av: Anonym

Sjukt osäkert om det verkligen är målmedvetna protester i grekland. Det är ett uttryck för frustration snarare än något annat. Och sett som det är det väl egentligen plötsligt sjukt förklarligt. Men men... JAg vet att du fattar detta egentligen. Jag är mest uttråkad.

2008-12-16 @ 17:31:20
URL: http://08.kolibri.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0