Halsfluss!


Bild: Hittade en rolig bild på Pencillinets sammansättning

Jag har Halsfluss!
Vaknade igår natt och kände,  jagha nu har jag halsfluss igen. Mamma och Ida var här mån-tis så jag försökte att inte tänka på det och försöka tro att det skulle gå över. Det blev värre igår kväll så jag gick till AxessAktuen som ligger runt hörnet och fick komma in ganska snabbt. Fick pencillin och gick och la mig.

Det var super mysigt med mamma och Ida här, shopping och strosande. Vi var på Anders Skölds konstutställning också i Linné. Om du inte har varit där så håller den på till torsdag på olivedalsgatan, kan rekommenderas.

Nu ska jag roa mig med Top Model innan jag ska sätta näsan i böckerna och studera marknadsföring!
Ha en fin och frisk dag...imorrn kommer REBECCA!
Kram!

Söndag


Bild: Ktb, kurs och tidningsbiblioteket

Idag började mitt tentaplugg, tenta 3:e november i marknadsföring!
Ska strax äta upp rester av min musselsoppa som jag gjorde igår...mums.

Det ösregnar i stan, ska nog ut och gå om en stund och försöka fin lite syre.
Ikväll är det spelkväll med klassen, perfekt väder...längtar, älskar spel!

En solig torsdag i gbg...


Foto: Alexander Wang theselby

Vaknade, dödstrött....bara att hoppa in i duschen och komma ut med ett leende.

Skola idag mellan 10-12, ska försöka plugga lite sen. Biblioteken är helt smockfulla i skolan med alla ettor, ska se om jag kan få plats någonstans...suck!

Idag kommer pappa på besök en natt, ska bli mysigt. Min tanke är "hur MYCKET tid ska man lägga ner på städning när man får föräldrar på besök...."?

Ha en fin dag!

Äntligen....



har skickat in min restuppgift nu, ett problem mindre i världen.

regnet vräker ner..
har nya glasögon på näsan, önskar jag kunde visa en bild...
ska ut och äta en sväng ikväll med Linnéa, min klassis och hennes kombo Sofie...myspys!

En härlig helg...


Bild: Carolina & Alvaro

Denna helgen var precis vad jag behövde;

Fredag: Maria var försenad 3 timmar, så jag fick klar en skoluppgift +städat lite, sen strosade jag runt på stan och mådde allmänt bra. När Maria väl kom gick vi hem i ett underbart höstväder och köpte med oss räkor och vitt bröd. På kvällen kom Carolina och Alvaro över, ett par vi känner sen tiden på Azorerna. Vi lagade pizza och drack lite vin, sen stupade jag & Maria på soffan av trötthet, kollade lite på "the Weddin crasher" innan vi gick och la oss.

Lördag: började på Saron kyrkans loppis, fyndade en tvättkorg och vinöppnare ( Rebecca, den vi har är ingen höjdare!) sen mötte vi upp Linnéa i min klass och strosade runt i Haga samt Linné, gjorde några fynd jag är riktigt möjd med.
På kvällen var vi ute och åt med ett gäng golfkillar och efter det slöt det upp lite fler golfkillar, hamnade på Peacock, lyckat.

Söndag: En mysig frukost, sen gick vi i affärer ner mot tåget. Efter att jag hade lämnat Maria gick jag hem till Linnéa och drack kaffe och pratade kärlek, det behövs ibland. Något som också behövs ibland är tvätta- äntligen fick jag tvättat igår! Sprang en rundan också (var riktigt pigg ibenen, kanske är bättre för mig att springa på kvällen...) Avslutade kvällen med tända ljus och Heroes.

Sitter och ska plugga lite innan Karin, i min klass, kommer hit med frukost och så ska vi plugga...
Har ni haft en bra helg?

Välkommen



Idag kommer Maria med tåget från Gävle. Hon ska hälsa på fre-sön, roligt!
Vi jobbade tillsammans på Azorerna. Vi ska på middag till Carolina och Alvaro ikväll, Carolina jobba också på Azorerna samtidigt som oss, sen tog hon med sin portugisiska kärlek hem till Sverige, Alvaro. Ser framemot dagen.

Hade en fin kväll igår tillsammans med Lena och Malin. Först bjöd dom mig på middag och sen gick vi på bio, Vicky, Christina Barcelona....bra film! Tack för en fin kväll!..dags att fortsätta städa lägenheten!

Jobb..



Sitter vid köksbordet...har suttit här sen 7, har fått mer gjort på denna timmen idag än vad jag gjorde igår em. Jag är verkligen inte bra på att plugga på eftermiddagen.

Var och tränade golf igår, det blev mest flams och trams men fick ändå en del gjort.
Idag blir det jobb på Stadium innan jag ska ha en kväll tillsammans med Lena och Malin, dom missade min födelsedag när dom var i London. Mat och bio, det ser jag framemot!
Ha en fin dag!

Dags att sätta igång..



Kaffet står på köksbordet...och böckerna ligger framme.
Dessutom så står ju datorn på jobbet, allt finns framme för att jag ska kunna göra färdigt min rest som jag har i "Organisation" (för jag har varit borta och tävlat). Tänkte få klart den innan golfträningen senare idag...ledig imorrn, tänkte ta den tiden till att plugga marknadsföring.

Trist väder!
Kollade Gossip Girl igår, säger bara Chuck....hahahaha!

Lyckad fest..



Hade födelsedagskalas i fredags med ca 40 pers i lägenheten, grymt lyckat.
"Vaknade" i fredags av att Rebecca sjöng och kom in med levande ljus och blommor. Dessutom fick jag en underbar frukost med bland annat banan, joprdgubbssorbet och hackad choklad, mums!
Hade tid hos optikern på morgonen så där fick jag vet att jag är gammal på riktigt, ska ha glasögon när jag är i skolan. Ser dåligt på långt håll. Resten av dagen pysslade jag med mina snittar som jag bjöd på på kvällen. Kvällen blev super lyckad, massa folk kul stämning och fin födelsedagssång, TACK!

Jobbade i lördags så jag däckade rätt rejält i soffan klockan 19 i lördags kväll....
Sitter hemma i Ljungskile just nu, ska åka ner till gbg strax, har skola och sen tänkte jag träna golf.
Ha en fin dag!

B-day!

I love this day, 10 october, it's my B-day!
Have a nice one...

God morgon



Hittade denna bilden....från tiden på Azorerna.
Jag och Jannice

Oskyldigt dömd, i like!




Oskyldig dömd var bra idag...gillar verkligen det.
Lagom långt och bra spännande.

Sitter med min rest som jag har pga. jag missade seminarium på första delkursen men vad gör det när jag får lira golftävlingar i strålande väder på fantastiskt fina platser i Sverige?!

...Tips!




Nu behöver jag tips. Jag ska ha födelsedagsfest på fredag och det verkar som om det blir många som kommer. Jättekul, älskar att ordna fest men vad ska jag bjuda på? Har en idé (som jag inte avslöjar här) men jag tänkte att jag kanske kunde få lite tips?

Har varit ute och spelat 18 hål golf med mamma och moster. Strålande sol, underbart!
Sprang min 3:e löprunda för övrigt igår, nöjd!

Dags att åka till tandläkarn, buuu!

2 löprundan



Ställde klockan på 9 imorse för jag hade tänkt att bege mig ut på en löprunda, MEN, regnet vräkte ner.
Efter 2 timmars väntan hade det fortfarande inte slutat...då kunde jag inte hålla mig så jag begav mig ut ändå. När jag väl var uppe i Slottskogen så hade det slutat regna! Känner mig nöjd med mig själv, ska strax ner på stan och fika med Linnéa. Tänkte ta mig till world of golf och träna golf i em, fast jag borde plugga....

Fredagen blev inte så lugn som jag hade tänkt.
Hamnade på Lounge med Gabbi och resten av tjejerna som jobbar på world of golf....en kul natt men dessto sämre för mitt fokus på golf och träning...jaja.

Ha en fin dag i solen, för nu är solen nämligen är i gbg....!

Delar med mig av en bild från Azorerna, ibland känner jag mig som på bilden. Många bollar i luften och lite svårt att hålla i alla.

FREDAG!



Hittade den här bilden på Mölle, wow! Det är alltså en halvö i Skåne, det ljusgröna är golfbanan.

Idag är det fredag, plugg- skola-jobb står på schemat idag, vad händer hos er?

Jogga


IDAG HAR JAG BÖRJAT!
Var på Stadium igår och köpte nya skor "brooks Trance" heter dom tydligen, dessutom unnade jag mig nya löparbyxor och tröja- och oj vad jag kände mig proffsig i spåret, orkade mycket mer pga kläderna ; )

Att springa har aldrig varit min grej men nu är jag igång! Stolt!

Simning, avbockat!


Foto: The Sartorialist

Gillar hennes stil, lyxigt och stilfullt men ändå avslappnat.

Precis hemkommen från 30 längder á 50 m på Valhalla, känner mig nöjd. Borde vara pigg men måste erkänna att jag känner mig lite slö. Well, dags att åka och träna golf....tänkte unna mig Stadium XXL på hemvägen, det är dags för löparskor.

Håller tummarna för mina kära klasskompisar som har tenta idag, vi ska ut och äta ikväll (jag får följa med även om jag inte har gjort tentan). Hoppas ni har en fin dag!

RSS 2.0