HöstNu är hösten här. Kände det ikväll när jag var ute och gick i slottskogen, det blev mörkt redan vid 19 ikväll!
Har haft en bra dag idag. Sov ut, gick upp först vid halv 10. Hade lektion med Gabbi (min tränare) vid 11 och sen hade vi ett möte där vi kom överens att jag behöver bli mer strukturerad. Så idag har jag fixat lite bla. fått iväg kvitton till Orust Gk och kommit igång med att starta en enskild firma, behöver det för golfen (prispengar och sponsorer).

Kollade in Idol ikväll men jag orkar aldrig vänta och se vem som åker ut... Kevin och Lars var favoriter hos mig ikväll, vem gillade ni?

Nej nu ska jag lägga mig i sängen med Elle interiör. Imorrn ska jag va på Valhalla badet halv 9, ska faktiskt simma. Har tänkt på det att bra tag och nu ska det bli av, sen är planen Stadium och kolla på löparskor.
Godnatt!

Strålande sol och massageUnderbart väder, strålande sol!
Precis hemkommen från 2 timmars massage, helt fantastiskt....

Trött i huvudet idag, jag vill till Göteborg men jag orkar inte göra någonting just nu. Prio 1 är iaf att duscha!
Vad gör ni idag?

Mölle, så vackert!Usch jag skäms, dålig uppdatering.
Nu kommer iaf några rader.

Ja vad har hänt sedan sist?
Var på personlafest förra helgen med Stadium. Vi var på Älvsborgs fästning och hade "fångarna på fortet". Kvällen avslutades på "Uppåt framåt", lyckad kväll! Vi var riktigt många som var med ca 30 pers.

I Måndags åkte jag till Mölle. Har varit där mån-fre och spelat tävling, slutade 17, känner mig nöjd med det. Önskar bara att jag kunde ha spelat lite bättre så jag hade kommit med i finalen som går denna veckan som kommer, är 6:e reserv.
Är hemma i Ljungskile nu, jobbade på stadium igår så jag är död efter en händelsefull vecka, har lirat golf idag.

Hur har ni det?
Imorrn ska jag till Lindies far på massage, Äntligen! Ryggen känns lite sliten nu efter all golf.

Helg....

Stress och lite mer stress....har iaf fått in mina lakan i ett skåp idag, har haft dom på golvet i en korg.
Ska stupa i säng, jobb imorrn och sen personalfest på Älvsborgs fästning, Fångarna på Fortet- ser framemot det!

Har varit ute på Lyckes golfbana hela eftermiddagen och kollat golf (europatourtävling), cuten gick på -1. Lågt!
Sen var jag och tog en öl med orust elitlag, kul att ses lite ibland.

Natti natt!


TorsdagUniversal Poplab
Ger er lite musik denna torsdag förmiddag...en ny favorit

Skriver grupparbete och håller koll på leaderboarden för Europatourtävlingen som går på Lycke (vid Marstrand) denna veckan, Sanna är i ledning, you go girl!

Idol AnnaIdag stod det grupparbete på schemat, äntligen har vi kommit igång och fått en massa skrivit, även om vi har en hel del kvar. Stack till "world of golf" vid 16 idag, filmade med Gabbi (min tränare) och ändrade lite grejer i svingen, kändes riktigt bra när jag gick därifrån idag. Sen stod jag en stund i bunkern, kände äntligen att träning ger färdighet.

Sprang hem från bilen vid 20, Idol idag ju. I love it! Rebecca hurrade inte över tv-valet men jag var glad att hon satt brevid, säger som R sa, varför går dom dit? Dom blir ju mobbade i skolan. Kan inte släppa Anna Bergendahl som var med förra veckan, vilken tjej. Jag får gåshus varje gång jag ser på hennes audition.

Dags att läsa lite, sen är det dags för John Blund.
Natti natt!

Mycket...Hemma igen med ett halv uppackat rum.

Hade en bra vecka i Linköping förra veckan. Jättemysigt att bo hos min fina vän Magnus (TACK) och träffa hans söta flickvän Carro. Kom 19:e på tävlingen, av 80 typ. Är nöjd.

Tillbaka i skolan igen idag, en vecka i skolan innan tävling igen nästa vecka.
Helgen har varit lika uppbokad som alltid, kom hem i Lördags kväll och slängde in väskorna innan jag stack på kräftskiva. Jättetrevligt, härligt folk, god mat och roliga lekar- som det ska vara. Igår gick jag caddie till min tränare i solen, en fin dag!

Hittade ett fint kort.....tänk om det kunde vara sådär enkelt.
Melissa Horns "Långa Nätter" spelas, njuter!

I LinköpingHär inne sitter jag just nu. Äntligen internet.

Jag har haft dålig tillgång till internet så jag har inte kunna ge er ngn uppdatering. Mamma och jag åkte till Norrköping i Onsdags där vi har haft fullt upp med min tävling. Tävlingen har gått bra, trots ganska kassa väderleksförhållanden, vi hade ett regnavbrott på 5 timmar i lördags. Men jag klarade iaf cuten (dom drar en gräns efter 2 rundor och så får bara 33 st fortsätta). Slutade på en 23:e plats, hade +5 +5 och +4, för er som förstår lite golf ; )

Nu är jag i Linköping, åkte direkt hit igår. Ska spela tävling här på torsdag så jag kände att det bara blir stressigt att åka hem imellan. Får plugga lite på distans istället. Bor hos Magnus, min vän från Azorerna i höstas. Jobbade med honom där. Vi, Magnus & Carro (hans tjej) och jag kollade film och åt take away igår innan vi stupade i säng i hans underbara tvåa.

Har hängt i soffan hela förmiddagen idag, var helt slut efter helgen. Imorrn blir det till att spela in banan, Landeryds GK.

Hur har er helgh varit?

Tidig morgon ...

                       
Tidig morgon idag, hade tvättid klockan 07.00. Bara att gå upp och se glad ut, skönt att få den gjord. Hade verkligen dundermycket! Åker till Norrköping imorrn morgon och ska ha med packning för 1,5 vecka, pust!

Skolan började igår, underbart att träffa alla igen även om det inte var så lång stund. Vi blev indelade i grupper á 40 pers, efter bokstavsordning tyvärr. Hade gärna varit med klassen men men, träffar dom när vi har stora föreläsningar.

Går till 17 idag, hade tänkt att träna sen men tror inte jag hinner det. Har införskaffat en strykbräda så jag tror det blir till att stryka efter skolan så jag kan få med extra mycket prylar på min resa : )

Vad gör ni idag?

Lite ny musik i datorn idag, Chris Brown och Weeping Willows.


RSS 2.0